19 дни след смъртта на фризьорката Милена Шишкова заподозреният убиец

...
19 дни след смъртта на фризьорката Милена Шишкова заподозреният убиец
Коментари Харесай

По следите на убиеца от Костенец - разбил вила, къпал се, откраднал храна

19 дни след гибелта на фризьорката Милена Шишкова обвиненият палач Стоян Зайков-Чане е жив и се укрива в региона на Костенец, уверени са участници в следствието.

През почивните дни полицията е стигнала до диря за Чане, научи Trafficnews.   Семейство е подало сигнал, че е намерило разрушена вилата си, която се намира при почивна станция Долна Баня в местността " Свети Спас ". Откраднати са консерви и суха храна, както и три одеала. Ползвана била и банята. Полицейското куче разпознало следи точно от Зайков.

Роми от махалата в Долна Баня също подали сигнал, че са видели Чане. Дори се похвалили, че са се пробвали да го заловен, само че той избягал. В региона на Долна Баня има няколко почивни станции, както и база на Министерство на вътрешните работи.

Кучета са разкрили следи и във вили до Костенец, което дефинитивно убедило полицията, че Чане се крие в региона, който познава най-добре и преди време е бил неосезаем с месеци.

Доказателствата на този стадий сочат, че убийството на Милена, от която Стоян има наследник, е планувано, а не в миг на яд. 38-годишната жена беше открита убита на 19 май.

Последната версия, която се появи е, че по случая с убитата жена са забъркани и опиати. По непотвърдена информация в дома на Милена е намерено съществено количество хероин.

Самата тя признавала единствено, че пуши " радостни цигари ". Направената експертиза след гибелта на фризьорката обаче била безапелационна, че най-малко неотдавна тя не е взимала опиати.

Дали Зайков е възнамерявал и второто ликвидиране на неговия комшия и братовчед Валентин Петров, към момента няма отговор от криминалистите.

Издирването на Чане буксува повече от половин месец, а до момента той е неоткриваем. Подозренията са, че той има помагачи и е добре осведомен за дейностите на полицията. За залавянето му бяха ангажирани с изключение на редови служители на реда и екипи от всички профилирани елементи на Министерство на вътрешните работи, дронове и хеликоптер. Операцията погълна и сериозен финансов запас, само че към този момент резултат няма.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР