180 туристи пристигнаха на бургаското летище с първия чартърен полет

...
180 туристи пристигнаха на бургаското летище с първия чартърен полет
Коментари Харесай

180 туристи пристигнаха на Летище Бургас с първия чартърен полет от Украйна

180 туристи дойдоха на бургаското летище с първия под наем полет от Украйна, оповестиха от Община Бургас.
 Община Бургас
Те бяха посрещнати по остаряла българска традиция с питка и фолклорни осъществявания от отбор " Странджа ". Украинският дипломат Виталий Москаленко, представители на Община Бургас и туроператори поздравиха идващите туристите и си пожелаха сполучливо лято. През идващите дни на Летище Бургас се чака да кацнат още полети с туристи от Украйна.

Южното Черноморие обичайно е желана дестинация. През миналата година то е посетено от близо 596 000 души от Украйна, а престоят им нормално трае две и повече седмици, което ги прави изключително желани туристи от местата за настаняване в района.
 Община Бургас

 Община Бургас
Кметът на Бургас Димитър Николов неведнъж упорства пред Министерството на външните работи и Министерството на туризма да бъдат облекчени процедурите за пътешестване.
 Община Бургас

 Община Бургас
Сред препоръчаните от него ограничения са отпадане на рестриктивните мерки за наложителна 14-дневна карантина за туристи от страни отвън Европейския съюз, включително Руската федерация, Украйна, Беларус, Казахстан и Узбекистан, както и цялостна електронизация на процеса по издаване на визите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР