18 полета на седмица изпълнява в момента летище Пловдив. Новата

...
18 полета на седмица изпълнява в момента летище Пловдив. Новата
Коментари Харесай

18 полета на седмица изпълнява летище Пловдив

18 полета на седмица извършва сега летище Пловдив. Новата 2023 година аеропортът посрещна с изключение на с постоянните полети на самолетните компании Ryanair и Wizz до и от Англия и Германия, също и с чартъри на Jet2 от Белфаст и на SunExpress и Freebird до Анталия. Зимната чартърна стратегия е в разгара си.
Прочетете още
„ Туристическият отрасъл чака този зимен сезон да се приближи до равнищата на една от най-хубавите години за туризма в България през 2019 година. Това е и повода за осъществяването на две нови чартърни стратегии “, съобщи ръководителят на Съвета на шефовете Дойчин Ангелов.

По два полета седмично от Анталия и Измир до Пловдив се извършват от самолетната компания SunExpress. Те не престават до началото на февруари. Втората стратегия е от Белфаст, Северна Ирландия. По два полета на седмица ще се извършват до 26 март. В момента от летище Пловдив има общо 14 постоянни полета всяка седмица до двете лондонски летища Лутън и Станстед, немските в Дортмунд и Меминген, извършват се и полети до Дъблин.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР