18-месечният кошмар на Филипе Коутиньо в Барселона приключи. Бразилецът се

...
18-месечният кошмар на Филипе Коутиньо в Барселона приключи. Бразилецът се
Коментари Харесай

Коутиньо щял да бъде най-добрият играч в Бундеслигата досега

18-месечният призрачен сън на Филипе Коутиньо в Барселона завърши. Бразилецът се причисли към Байерн (Мюнхен) чартърен с алтернатива за закупуване. Футболистът бе показан на " Алианц Арена ". Той е шестото ново попълнение на Нико Ковач това лято.

27-годишният футболист беше в страхотна форма през по-голямата част от кариерата си на " Анфийлд ", отбелязвайки 54 гола и 45 асистенции в пет акции.

От друга страна, престоят му в Барса не беше изключително впечатляващ. От 76 мача, в които взе присъединяване, бразилецът има 21 гола и 11 асистенции.

Въпреки всичко, Марко Груич, който тренираше дружно с него в Мелууд, е уверен, че Коутиньо няма просто да " възпламени " Бундеслигата, а ще господства в нея.

" За цялата Бундеслига е огромна привилегия да виждаме Коунтиньо, " сподели полузащитникът на Херта пред немското списание Bild.

" Той е специфичен, трогателен състезател, кадърен на луди неща. Има невероятни умения. Наслаждавах се на всяка подготовка, прекарана с него. Той ще бъде най-хубавият футболист в Германия до момента ", добави той.

Коутиньо може да получи шанса да покаже на какво е кадърен още в неделя, когато Байерн се изправя против противника Шалке.
 Филипе Коутиньо: Очакванията към Байерн постоянно са огромни, а Шампионската лига е съществена цел
Коутиньо: Очакванията към Байерн постоянно са огромни, а Шампионската лига е съществена цел

" Наистина съм впечатлен, изключително откакто видях базата на тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР