18-годишно момиче от Стара Загора е било обезобразено с макетно

...
18-годишно момиче от Стара Загора е било обезобразено с макетно
Коментари Харесай

400 шева: Мъж е обезобразил 18-годишно момиче с макетно ножче в Стара Загора

18-годишно момиче от Стара Загора е било обезобразено с макетно ножче , като с него са били нарязани ръцете, краката и гърдите му. Носът му е бил строшен , а най-после цялата й коса е била подстригана с машинка. За да бъде избавена, на младата жена са били направени 400 шева . Предполага се, че причинителят е нейният другар – 26-годишен мъж. Той е арестуван за период от 72 часа , а по-късно е бил освободен.

Майката на жертвата разяснява пред „ NOVA “, че на 26 юни е получила позвъняване от брачна половинка си, който й споделил, че щерка им е била свиреп пребита и нарязана с макетен нож. По думите й разрезите са били жестоки и с огромна дълбочина. По скалпа е имало голям брой рани от машинката. Емоционалното й положение е сринато.

„ Тя ми описа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, само че първо никой не й е дал отговор. След това мъжът е споделил „ Аз съм ” и тя е отворила. Според мен претекстът на закононарушението е ревнивост “ , добави дамата, уточнявайки, че щерка й е била с въпросния мъж 4 месеца , а преди този момент не е имало закани и индикации, че е принудител.

„ Има разминавания сред изказванията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес като видяха в какво положение е момичето “ , разяснява другарка на пострадалата.

Районният съд е постановил непрекъснат арест , до момента в който окръжният – парична гаранция . И показват, че има квалифициране от междинна към лека телесна щета.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР