18-годишно момче е в болница след тежката катастрофа, станала в

...
18-годишно момче е в болница след тежката катастрофа, станала в
Коментари Харесай

Тийнейджър е в болница след мелето край Пловдив, загуба на управление и удар в дърво преобърнаха кола на булевард

18-годишно момче е в болница след тежката злополука, станала в село Калековец. Както TrafficNews заяви, случаят е настъпил нощес към 20:00 часа. Единият от колите е такси, като вредите по двата автомобила са извънредно съществени.

Жълтата кола е била ръководена от 49-годишен мъж. На кръстовището на основния път той лишил преимуществото на лека кола фолксваген като не спрял на знак " STOP " и последвал конфликтът.

Зад кормилото на втората кола е бил 36-годишен мъж и негов 18-годишен сателит. Двамата са били откарани в болница. След обзор младежът е оставен под лекарско наблюдаване.

Междувременно на водачите е изработен тест за алкохол, който е бил негативен.

Според очевидци и двете коли са били смазани. Те са се движили с висока скорост.

За детайлности към още един пътен случай научи медията ни. Става дума за каскадата, станала на бул. „ Копривщица”. Припомняме, че случаят настъпи на 26 декември, минути след 20:00 часа. Лека кола се оказа по таван след загуба на ръководство над возилото.

По данни на Министерство на вътрешните работи, зад кормилото на мерцедеса е бил 21-годишен юноша. Той е бил самичък в колата, която поради загуба на ръководство поднесла, качила се на тротоара, забила се в дърво и по-късно се преобърнала.

21-годишният водач не е потърпевш. Няма алкохол и опиати.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР