18-годишният син на Илон Мъск Ксавиер е променил пола си,

...
18-годишният син на Илон Мъск Ксавиер е променил пола си,
Коментари Харесай

Синът на Илон Мъск стана дъщеря и се отказа от баща си -

18-годишният наследник на Илон Мъск Ксавиер е трансформирал пола си, семейството си и приключва връзките си с татко си милиардер - излиза наяве от правни документи, представени от " Гардиън ". Те са подадени в окръжния съд на Лос Анджелис в Санта Моника през април.

" Вече не пребивавам и не искам да бъда обвързвана с биологичния си татко по какъвто и да е метод, форма или форма ", споделя той в молба за промяна на името и за нов акт за раждане. Името към този момент е редактирано на женско - Вивиан Джена Уилсън.

Джена Уилсън е майка на бившия Ксавиер. Омъжена е за Мъск от 2000 до 2008 година Двамата имат пет деца. Шефът на Tesla и SpaceX има още две деца.

Майката написа в Туитър, че се гордее с " щерка си ".

Мъск, най-богатият човек в света, е зает с офертата на стойност 44 милиарда $ за придобиване на обществената медийна платформа Twitter. Във вторник управителният съвет на Twitter единомислещо предложи на акционерите да одобрят препоръчаната продажба, съгласно регулаторно подадена информация. Мъск удостовери желанието си да продължи с придобиването предходната седмица по време на виртуална среща със чиновниците на Twitter, макар че основният изпълнителен шеф също по този начин уточни, че има няколко " нерешени въпроса ", свързани със договорката.

В изказване за Daily Beast Мъск разкритикува медиите за публикуването на историята за щерка му и нейното име. " Тя не желае да бъде обществена персона ", сподели той. " Смятам, че е значимо да се отбрани правото ѝ на персонален живот. Моля, не издавайте някого срещу волята му - това не е вярно ".

Изслушването за завършване на смяната на името ще се състои по-късно този месец.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР