18-годишният полузащитник на Славия Филип Кръстев скоро ще подпише договор

...
18-годишният полузащитник на Славия Филип Кръстев скоро ще подпише договор
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Скоро подписвам с Манчестър Сити

18-годишният полузащитник на Славия Филип Кръстев скоро ще подпише контракт с Манчестър Сити. По-рано през седмицата той мина медицински прегледи в Белгия, където от януари 2021 година ще играе като преотстъпен за локалния спътник на " жителите " - Ломел във втора дивизия. " Минах прегледи в Белгия за тима, в който ще играя. Отборът е спътник на Манчестър Сити. Все още нищо не е публично. Съвсем скоро би трябвало да станат нещата ", сподели пред bTV Филип Кръстев след успеха на Славия над Локомотив в Пловдив.
 Локомотив (Пловдив) - Славия @@@
Юношеският национал ще остане на " Овча купел " до зимата, след което ще продължи в Белгия. Той е окуражен да тренира още по-здраво отсега нататък, с цел да се потвърди и да играе в някое от топ шампионатите на Европа.

" Ще отида с една доста огромна упоритост и хъс, тъй като знам, че това е пътят да играя огромен футбол и да бъда най-хубавият. Сега ще завърша сезона със Славия. Надявам се да продължаваме да играем толкоз добре, както след паузата, и да печелим. Първата половина от идващия сезон ще играя в България, по-късно ще отпътува ", посочи младежът.
 Венци Стефанов разгласи какво ще прави с парите от прехвърлянето на Филип Кръстев " Проектът ще е доста прекрасен за мен, тъй като тимът ще бъде построен от млади състезатели. Целта на тима е младите състезатели да бъдат развити и да се изстрелят като трамплин нагоре в по-добрите шампионати. Дай боже, един ден да съумея да играя в някое от топ 5 на европейските шампионати. Чувствам се доста добре и съм подготвен да не преставам да упражнявам още по-здраво и да демонстрирам своите качества във всеки един мач ", добави полузащитникът. efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  Локомотив (Пловдив) 0:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР