18-годишният ни плувец Антъни Иванов сподели пред БТВ, че заминава

...
18-годишният ни плувец Антъни Иванов сподели пред БТВ, че заминава
Коментари Харесай

Антъни Иванов се надява на медал от Индианаполис

18-годишният ни плувец Антъни Иванов показа пред БТВ, че отпътува за Индианаполис с вяра за орден в шампионата на планетата за юноши и девойки.

" Надявам се да съумея да вляза на финала на 100 и 200 м и от там към този момент всичко може да се случи. Юношите не са толкоз положителни в дребните елементи, които на мен ми липсваха на огромното международно.

Надявам се в този момент да се усещам по-добре и да плавам по-добре. Не мога да обещая нищо, тъй като не знам каква е моментната ми форма, само че мисля, че се подготвихме добре с треньора и би трябвало още веднъж да съм добре. На 200 м съм с 3-4-то място в света и мисля, че мога да се преборя за орден.

Плувахме през нощта, с цел да си сверим часовника с Америка и да плуваме по тяхното време, с цел да можем да се усещаме добре за финалите. Надявам се да е помогнало и да се види на международното ", описа той.

Антъни съобщи, че триумфът му при мъжете е привлякъл интереса на почитателите към спорта и се надява той да докара и нови спонсори.

" Много се веселя, че най-сетне започнаха да демонстрират интерес и към плуването. До момента не е имало чак подобен интерес и се надявам той да става все по-голям, тъй като България има положителни плувци и се надявам всички да се показват както аз се показах тази година.

Надявам се да се привлекат и спонсори, тъй като в плуването им потребност, както към федерацията, по този начин и към обособените плувци. Надявам се тези две международни да са трамплин към привличането на спонсори ", приключи геният.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР