18-годишният Марин Н. ще търпи наказание една година и два

...
18-годишният Марин Н. ще търпи наказание една година и два
Коментари Харесай

18-годишният крадец Марин влиза в затвора след споразумение с прокуратурата във Варна


18-годишният Марин Н. ще търпи наказване една година и два месеца отнемане от независимост при общ режим, откакто се призна за отговорен за кражба на непознати движимости и изтегляне на пари от непозната дебитна карта и подписа съглашение с Окръжната прокуратура във Варна, което е било утвърдено от Варненския областен съд. С настрана определение на съда по предложение на прокуратурата му е била приведена в осъществяване и предишна присъда, в чийто изпитателен период е направил действията, за които през днешния ден бе наказан.

През ноември предходната година подсъдимият видял на крайбрежната алея във Варна паркиран автомобил, чието стъкло не било компактно затворено. В колата спели момче и момиче. Марин проврял ръката си и съумял да вземе мобилен телефон и раница.

В раницата разкрил дебитна карта, чийто ПИН-код бил записан на листче. Направил няколко опита да изтегли пари в брой от картата. След това платил покупки в магазин, само че защото надхвърлил лимита за безконтактно заплащане, се наложило да заплати на два пъти. Общата стойност на отнетите движимости на момчето и момичето е 439 лв..

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР