18-годишният Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание

...
18-годишният Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание
Коментари Харесай

Кристиан Костов Залюби Олимпийска Шампионка, Тя Отрича Връзката

18-годишният Кристиан Костов, който се класира втори на миналогодишното издание на Евровизия, върти обич с двукратна международна шампионка и двукратна олимпийска сребърна медалистка по фигурно пързаляне Евгения Медведева.

Красавицата, която също е на 18, се опита да отклони слуховете за спекулация посред им, сподейки, че това, което ги свързва, е най-много работата им.

Феновете им обаче бързо разпространиха общи снимки, на които двамата наподобяват много близки.

Руското списание „Стар хит“ също отрази новината за връзката им. Двамата се появили, хванати за ръка, на празник в парка „Горки“ в Москва.

„Тен е можеха да откъснат очи един от различен. Държаха се за ръце и се усмихваха. Обикновено по този начин наподобяват много хора, сред което е минала искра“, споделя пред светското издание гостенката на мероприятието Мария.

Двамата се срещнали по време на присъединяване в публицистичното предаване „Нека говорят“ преди половин година, написа „Уикенд“. „Постоянно поддържаме връзка и се поддържаме един различен в сложните моменти. Това е дружба, която желаеме да задържим“, признава Евгения.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР