18-годишният Калоян Сашов Александров от София има нужда от нашата

...
18-годишният Калоян Сашов Александров от София има нужда от нашата
Коментари Харесай

Калоян има нужда от нашата помощ, за да проходи отново

18-годишният Калоян Сашов Александров от София има потребност от нашата помощ, с цел да проходи още веднъж. След направени проучвания в чужбина, вероятността са сполучливо лекуване е 96%, само че за задачата са нужни 100 000 лв. - сума, непостижима за фамилията на момчето. В резултат на лекарска неточност при интервенция в региона на гръбначния дирек и неправилно подложен винт, Калоян остава с парализирани долни крака. Диагнозата му е: Кифозис Торакалис, Вертебродезис постериор с затруднение: Параплегия интериор.

До момента сме събрали 52 000 лв.. Днес даже организираме благотворителен концерт в Дупница, където Калоян учеше в Хранително-вкусовия колеж. Надяваме се и от този концерт да дойдат някакви доходи ", показа пред Actualno.com майката на Калоян, Румяна Николова. Тя описа, че в действителност първичната интервенция, която е направена на момчето, е била козметична - за изправяне на гръбначен дирек. След нея обаче краката на Калоян остават парализирани.

Майката уточни, че лекарите не са й обяснили безусловно нищо около тази намеса. През май тази година следва Калоян да бъде зрелостник. Дарителската сметка е:

BG32UNCR70001523126377

УниКредит Булбанк

Калоян Сашов Александров

Повече за благотворителното събитие вижте ТУК

© Actualno.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР