18-годишният Георги от Асеновград, който почина миналата седмица след сбиване

...
18-годишният Георги от Асеновград, който почина миналата седмица след сбиване
Коментари Харесай

Разследване в БЛИЦ: Стана ясно как е бил убит 18-годишният Георги пред дискотека

18-годишният Георги от Асеновград, който умря предходната седмица след сборичкване наоколо до пловдивска дискотека, е бил ударен единствено един път. Пловдивчанинът, който му е нанесъл удар, е задържан и си признава за това.

Останалите момчета от компания са влезнали в словесни пререкания със починалия, само че не са взели участие в побоя.

Предполага се, че Георги е умрял не от единствения удар, който е понесъл, а в резултат на това, че пада на земята и ударя главата си. Чакат се обаче куп експертизи, които ще покажат какво тъкмо се е случило.

Разследващи описаха пред БЛИЦ, че в дискотеката Георги е бил извънредно конфликтен. Заяждал се е с разнообразни компании, които не познава, без мотив. Има подозрение, че е бил и дрогиран и пийнал.

Заради държанието му защитата го извежда на открито, с цел да си тръгне дружно с приятелката си. На входа обаче Георги се засича с друга компания, която не познава и стартира сигнал с нея. Гардовете разделят младежа и останалите момчета и абсурдът се приключва.

На непосредствен паркинг обаче Георги и приятелката му се засичат още веднъж с другата компания и още веднъж поражда спор. Именно в този миг задържаният е нанесъл удар в главата на умрелия.

БЛИЦ напомня, че на Хелоуин асеновградчанинът е изпаднал в кома от която не се е събудил. Дни по-късно той е умрял в болница. Очаква се обвиняването, което сега е за нанасяне на междинна телесна щета да се преквалифицира в причиняване на гибел по несъобразителност.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР