18-годишният Георги от Асеновград е бил зверски пребит навръх Хелоуин

...
18-годишният Георги от Асеновград е бил зверски пребит навръх Хелоуин
Коментари Харесай

Жестоко убийство на младо момче в Пловдив

18-годишният Георги от Асеновград е бил свиреп пребит точно на Хелоуин в Града под тепетата, а след 13 дни в кома издъхва, написа tvsatcom.bg.

Във съдбовната нощ в пловдивска дискотека, дружно с приятелката си, където са чествали Вси Светии, когато след сдърпване се е наложило защитата да го изведе на открито. Малко по-късно част от мъжете, които са влезнали в спречкване с Георги, са излезли пред дискотеката, която се намира на бул. “Санкт Петербург ” и са почнали разпра с момчето. Приятелката му е потърсила помощ от защитата на нощния клуб, която се е намесила и е прекратила побоя, след което до момента в който Георги и приятелката му са викали такси, част от групата биячи ги настигат и още веднъж атакуват асеновградчанина с юмруци.

Георги губи схващане, а приятелката му търси помощ на телефон 112. От заведението също вършат опит да извикат кола за спешна помощ. Помощта идва след повече от 20 минути. Георги е бил признат по неотложност в интензивно поделение с тежка черепно-мозъчна контузия, с заплаха за живота. Тринадесет дни момчето е в кома.

След побоя пред дискотеката е стартирано следствие на случая, а индивидът, нанесъл съдбовния удар по Георги е открит. И тримата биячи са били арестувани.

Образувано е било и досъдебно произвеждане. Охранителната компания, обслужваща близките заведения е предоставила видеозаписите си, записали побоите над Георги. Мъжът, блъснал съдбовно момчето е непрекъсната мярка „ задържане под стража “ от Районния съд.

На първа инстанция е бил освободен под гаранция, само че Окръжният съд го е оставил в ареста. Днес в Съдебна медицина е била осъществена аутопсия на тялото на Георги. Предстои да стане ясно дали на бияча ще му бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране. Към момента той е арестуван с обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР