18-годишният брак на популярния шеф Иван Манчев приключва със скандален

...
18-годишният брак на популярния шеф Иван Манчев приключва със скандален
Коментари Харесай

Шеф Манчев ще плати доста скъпо за свободата си, губи милиони при развода

 18-годишният брак на известния началник Иван Манчев завършва със абсурден бракоразвод, от който той ще загуби милиони. Експертът е вдлъбнат до ушите по любовницата си, която е бременна и ще му роди трето дете.

Секси хубавицата е от Берковица, само че съгласно слуховете живее във Варна. Именно в морската столица готвачът се среща с нея по време на командировка, обвързвана с изявите му като сериозен анализатор в предаването " Кошмари в кухнята ". Връзката им бързо се задълбочила и новото му гадже към този момент е в шестия месец, издадоха осведомени. Според изказванията им тя чака момче, написа Галерия. Манчев и брачната половинка му Марина имат общ бизнес с заведения за хранене и две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо. Наследниците също били в потрес от изневярата на татко си, както и от мераците му да сътвори ново семейство.

Раздялата обаче ще бъде сложна, тъй като Марина и Иван ще водят борба за заведенията си, а притежател на половината от тях е жена му. Луксозният апартамент за близо 500 бона в столицата също щял да остане за жена му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР