18-годишният Александър Алексиев от Бяла излезе от комата и вече

...
18-годишният Александър Алексиев от Бяла излезе от комата и вече
Коментари Харесай

Пребитото момче от Бяла излезе от кома

18-годишният Александър Алексиев от Бяла излезе от комата и към този момент е нормализиран, диша независимо, има естествена сърдечна активност, само че продължава да има заплаха за живота му, това оповестяват от Неврохирургията в Русе.

Преди 5 дни след сдърпване пред дискотека, младежът беше ударен по главата и след неприятно рухване получи тежка черепно-мозъчна контузия. Направена е консултация и с професор Светослав Калевски, който е удостоверил, че досегашното лекуване е вярно.

Очаква се обаче разследване на травмите да настъпят затруднения, които на този стадий могат единствено да се предвиждат.

" Момчето към този момент не е в кома, само че е сопорозен, на моменти буйстващ, несъответстващ, неразбиращ къде се намира и какво му е положението, вербален контакт с него към момента нямаме... Постепенно положението му се усъвършенства, само че това са едни контузии, които изискват дълго лекуване. И отново споделям, че 7-8 дни след контузията ще стартират късните затруднения, с които ще би трябвало да се оправим ". Това разяснява доктор Огнян Игнатов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР