18-годишната певица Били Айлиш, идол на тийнейджърите по света и

...
18-годишната певица Били Айлиш, идол на тийнейджърите по света и
Коментари Харесай

Тийн идолът Били Айлиш записа песента за новия „Бонд“

18-годишната певица Били Айлиш, кумир на младежите по света и у нас, записа песента към идния 25-и филм за сътрудник 007 „ Смъртта може да изчака “. „ Джеймс Бонд е най-якият франчайз, съществувал в миналото. Все още съм в потрес “, съобщи тийнейджърката, представена от Би Би Си. Тя акцентира, че изборът е „ висока чест “ за нея.

Последните две песни от филмите за Бонд – Skyfall на Адел и Writing`s On The Wall на Сам Смит завоюваха „ Оскар “ за най-хубава ария. Преди дни стана ясно и че фамозният кино композитор Ханс Цимер, и той притежател на " Оскар ", ще се заеме с инструменталния саундтрак към " Смъртта може да изчака ".

Както нормално, песента на Били Айлиш е композирана от нейния по-голям брат Финиъс О`Конъл, съавтор и на нейния номиниран за „ Грами “ дебютен албум When We All Fall Asleep, Where Do We Go?

Обикновено песента към идния филм за сътрудник 007 излиза месец преди премиерата на кино лентата – т.е. можем да чакаме да чуем парчето на Айлиш през март. Премиерата на „ Смъртта може да изчака “ е на 3 април. Това ще е последната – пета – изява на Даниел Крейг в ролята на най-известния скришен сътрудник в киното. Режисьор на кино лентата е Кари Фукунага. Поредицата за Бонд е една от най-доходоносните в света на киното. През 2015 година " Спектър " завоюва 880 млн. $ в световния боксофис, а три години по-рано  " 007 Координати: Скайфол " доближи доходи от над 1 милиарда $. 

 

Айлиш стана сензация измежду връстниците си с шлагери като Bad Guy и Ocean Eyes. Тя е номинирана за шест награди " Грами ", в това число в категориите за най-хубав дебютиращ актьор и албум на годината.

Имената на няколко други актьори се загатваха по отношение на песента към кино лентата – от Бионсе до Дуа Липа, а самата Айлиш подсказа за избора й в своя Инстаграм.

Били Айлиш, която навърши 18 единствено преди месец, е най-младият реализатор, зает във франчайза с над половинвековна история. Предишният връх се държеше от Шийна Ийстън, изпяла мелодията към „ Само за твоите очи “ през 1981-а на 22-годишна възраст.

Песни за поредицата са записвали още сър Пол Макартни, Мадона, „ Дюран Дюран “, Шърли Беси, Тина Търнър и други
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР