18-годишната Надежда Ковачева е победител в Гласът на България. И

...
18-годишната Надежда Ковачева е победител в Гласът на България. И
Коментари Харесай

Преди минути! Известна певица към победителката в "Гласът": Момиче, та ти пееш фалшиво!

18-годишната Надежда Ковачева е победител в " Гласът на България ". И с изключение на славата, сграбчи и премията от 50 бона. Със здраве да си ги харчи момичето, само че обстоятелствата са други. А точно - още в мига, в който оповестиха името й, феновете скочиха гневни, че предаването още веднъж е нагласено и че същинският победител е Димитрина, останала втора.

Певиците Мариана Попова и Тони Димитрова пък скочиха като ужилени, тъй като техният любимец бе Никола Янакиев, наредил се чак на четвърто място. Същата Мариана Попова, явно разчувствана от снощния край, не спря и през днешния ден.

Преди минути тя излезе с пост, в който похвали формата, избора на песни и изясни, че това е международен формат, в който да се пее на български не е наложително, тъй като не е районен. Тя поздрави журито и всички участници, само че...

Но с " огромни букви " съобщи, че не е редно, че не е почтено и е " направено в Китай "... това Надежда да завоюва предаването. " Извинете, само че не може това ДЕТЕ, което пее подправено и което има потребност от доста уроци, да бъде оповестено за победител. Това не е конкурс за млади гении, това е борба на титани, на зверове в музиката. А всички чуха подправеното пеене на детето на самия край. Абсурдно е и просташко ", безапелационна е Мариана Попова.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мариана Попова Тони Димитрова Надежда Ковачева гласът на българия Никола Янакиев Димитрина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР