18-годишната Ива Сотирова грейва на бала с рокля в цветовете

...
18-годишната Ива Сотирова грейва на бала с рокля в цветовете
Коментари Харесай

Танцьорката Ива си избра ето тази носия за абитуриентската вечер, ще идва на бала с музикант и каба гайда

18-годишната Ива Сотирова блества на бала с рокля в цветовете на националния трикольор. Тя е възпитаничка на Средно учебно заведение „ Христо Проданов” в Карлово, междинният триумф от всички образователни години до момента е отличен шест. Ива ще чества с цялото учебно заведение на 24 май в ресторант „ Ловен парк” в града. Ще дойде с джентълмен, а когато слиза от автомобила, музикант с каба гайда ще огласи парка пред постройката. Така момичето ще изрази още един път своята обич към българския фолклор, оповестява " Марица ".

Ива е танцьорка в отбор „ Розова долина” към читалище „ Васил Левски”, националното творчество е в кръвта. С ансамбъла има десетки изяви на карловска сцена, в страната и на фестивали в чужбина. Заради любовта към националното творчество и в деня на изпращането на зрелостниците от учебното заведение Ива дойде облечена в тоалет с детайли на национална носия - бяла рокля, украсена с бродирани шевици и пафти.





По абитуриентската рокля ще има дантели и колан с пафти, издаде Ива.

Ива е междинната сестра в огромно и заедно семейство, което ще я съпроводи до ресторанта на 24 май вечерта. След бала красивото и ученолюбиво момиче ще кандидатства в Медицинския университет в Пловдив, там към този момент следва огромната сестра Мирена. По-малката - Мирослава, е едвам във втори клас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР