18-годишната Ели Голдстейн, която е родена със синдром на Даун,

...
18-годишната Ели Голдстейн, която е родена със синдром на Даун,
Коментари Харесай

Модел със синдром на Даун стана звезда на Gucci - slava.bg

18-годишната Ели Голдстейн, която е родена със синдром на Даун, стана първият модел с особености в развиването, който се е снимал в рекламна акция на международната марка Gucci и се е появявал на страниците на списание Vogue.

Момичето от Илфорд, Северен Лондон, се снима за онлайн версията на италианското издание в реклама на серпантина за мигли. Снимката й, оповестена в страницата на марката в Инстаграм, пожъна величествен триумф, събирайки над 800 000 лайкове и стотици възторжени мнения.

От 2017 година Ели работи към стилната организация Zebedee Management, която дефинира задачата си като блян да се усили видимостта на хората, които до момента са били изключени от медийното пространство. Сред тях са персони със специфични потребности, в неравностойно състояние, трансссексуални и други Голдстейн попада в стилния бизнес инцидентно: нейна другарка научава за организацията от малкия екран и уговаря майката на Ели да я заведе там.

Сега редом с стилната си кариера момичето учи и актьорско майсторство в колежа Redbridge в Есекс. За по-малко от 3 години тя се е снимала в коледните акции на супермаркети за козметика, в рекламен клип на спортните дрехи Nike за Световното състезание по футбол за дами и други

Както отбелязва BBC, напоследък модерно промишлеността минава през интервал на преосмисляне на отношението към откритите от десетилетия стандарти за хубост под натиска на публичното мнение, пробвайки се да се приспособи към условието за по-широка представителност.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР