18-годишна ученичка от Варна заби автомобил в стълба на светофар

...
18-годишна ученичка от Варна заби автомобил в стълба на светофар
Коментари Харесай

Ученичка без книжка се заби в светофар, рани приятелките си

18-годишна ученичка от Варна заби автомобил в стълба на светофар и рани двете си приятелки. Опасност за живота на ранените няма, само че имат тежки фрактури и са настанени за лекуване в болница.

Инцидентът станал в неделя на кръстовището на бул. " Трети март " и ул. " Анна Феликсова " в морската столица. Девойката стъпила крепко на газ, макар трафика, изтървала контрола над фолксвагена, колата поднесла и се забила в светофара. Тя се разминала с леки натъртвания, само че приятелките й, които са на същата възраст, са настанени в болница с фрактура на прешлени и фрактура на срамна кост. При последвала инспекция се оказало, че момичето не е карало шофьорски курс и няма брошура.

Други три момчета на по 10 години се разминаха единствено с травми, откакто излезли от пътя край село Кичево и се блъснали в насип. Другата прекаленост е 78-годишен пенсионер, който спря реното си в крайпътно дърво покрай разклона за село Долище. Причината за случая е несъобразена скорост.

48-годишна варненка се блъсна в защитна ограда на автомагистрала „ Хемус ”. Инцидентът е станал в петък, 15 март, към 9.50 часа. Жената била зад кормилото на лека кола „ Дачия ”. Получава е фрактура на лумбален прешлен. Прегледана е и настанена за лекуване, без заплаха за живота. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР