18-годишна шофьорка се е разминала на косъм от жестока катастрофа

...
18-годишна шофьорка се е разминала на косъм от жестока катастрофа
Коментари Харесай

​Поредна жертва на дупките във Врачанско! 18-годишна потроши „BMW“-то си в кратерите

18-годишна шофьорка се е разминала на косъм от жестока злополука в Роман, научи BulNews.bg. Момичето за малко тотално да съсипе колата си в кратерите край железничарския град, а като потърсила помощ от полицията била наградена с акт за 200 лв.. Според униформените момичето било нарушило Закона за придвижване по пътищата, тъй като до момента в който карала по ул. „ Хубавенско шосе “ на излизане от града нацелила две огромни дупки и спукала две от гумите на колата си.
Ихтиандра била възмутена, че би трябвало да заплати 200 лв. в случай, че не била отговорна за произшествието и подала тъжба в районния съд в Мездра, където преди дни се гледа делото й.
От документите излиза наяве, че случаят е станал на 22 юли тази година. Момичето потеглило от Роман с колата си към Мездра и към 10.30 часа паднала жертва на дупките по пътя. По думите на момичето била минала през два кратера и развалила външните гуми на возилото си. Веднага потърсила подпомагане от органите на реда, като поискала издаване на протокол за ПТП заради съществуване на застраховка „ автокаско “. Униформените показали при съставянето на наказателното разпореждане, че фактически пътният сектор в този регион по ул. “Хубавенско шосе “ в Мездра бил с съществуване на голям брой дупки. Съставили протокол и акт за нарушаване осъществено от Ихтиандра, което по закона е неразделна част от протокола.
След като приели доказателствата по случая магистратите решили, че Ихтиандра не е отговорна за ПТП-то и удостоверили, че по пътния сектор имало доста дупки и бил необезопасен. Така актът на момичето бил анулиран и тя се преборила с тежката държавна машина и защитила правата и ползите си.
Решението на съда в Мездра предстои на обжалване пред административния съд във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР