18-годишен ром без книжка предизвика катастрофа, при която загинаха братовчед

...
18-годишен ром без книжка предизвика катастрофа, при която загинаха братовчед
Коментари Харесай

Младоженци убити от циганин без книжка

18-годишен ром без брошура провокира злополука, при която починаха братовчед му и 22-годишната му младоженка. Автомобилът БМВ, който се трансформира в ковчег, бил подарък за младоженците за сватбата им през месец август.

Катастрофата станала към 18 часа в неделя на пътя сред пазарджишките села Братаница и Ветрен дол. Зад кормилото бил Олег Чавдаров от Пазарджик. Той изгубил ръководството над колата. Тя се завъртяла, напуснала пътното платно и се забила в крайпътно дърво. На място умрял Наско Чавдаров (18 г.). Малко по-късно в болничното заведение в Пазарджик от тежка мозъчно-черепна контузии и разкъсвания на вътрешни органи умряла и пътуващата на задната седалка Нина Иванова.

След злополуката над 350 роми се събраха пред незабавното поделение на МБАЛ “Пазарджик ”. Заради това здравното заведение бе охранявано цяла нощ от жандармерия и 25 служители на реда с кучета. Според шефа на МБАЛ “Пазарджик ” доктор Васил Вълчев в един миг обстановката излязла отвън надзор. Имало е действителна заплаха за живота на лекарите и единствено бързата и съответна реакция на управлението на ОДМВР-Пазарджик довела до понижаване на ненадейно ескалиралото напрежение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР