18-годишен пилот отведе баба си и двамата си братовчеди на

...
18-годишен пилот отведе баба си и двамата си братовчеди на
Коментари Харесай

„Вдъхновение за авиацията“: Тийнейджър приземи аварийно повреден самолет

18-годишен водач води баба си и двамата си братовчеди на къс полет в понеделник заран през ЮжнаКалифорния, написа " The Guardian ".

След това, до момента в който фамилията летина 1600 метра във въздуха, моторът на самолета ненадейно отхвърля.18-годишният Брок Питърс, който е получил лиценза си за водач единствено четири месеца по-рано, си спомня, че е чул „ бучене “ от мотора и незабавно по-късно, самолетът езагубил цялата си мощ.

Питърс, чиято цел в кариерата е да стане водач на самолетна компания, показа, че е знаел, че му остават единствено минути, с цел да реализира спешно кацане.Отзад чул баба си да плаче. „ Бях изцяло фокусиран върху самолета и се приземихме безвредно “, описа той.

Аварийното кацане на младежа на спокоен сектор от една от най-известните автомагистрали в Съединени американски щати, Historic Route 66, влезе вновинитевцялата страна.Посланието на младото момче към всички, които ще изпаднат в такава ситуацияе: „ Бъдете спокойни, припомнете си какво сте научили и вярвайте в Бог. “

Полетът на 2 януари почнал като „ елементарен ден “, описа Питърс, студент от Оук Хилс, Калифорния, който почнал да лети на 16-годишна възраст.

„ Обичам тръпката от това.Обичам скоростта.Обичам да виждам нещата от въздуха.Това е друга позиция “, въодушевено споделиПитърс.

Братовчедите му отКолумбия и Колорадо са му били на посетители за празниците и техният проект бил да се насладят на един полет.

При спешното приземяване ималоедна кола, идваща по пътя към него, спомня си той, само че тя отбила от пътя, с цел да направи място на спускащия се аероплан.

Друго затруднение обаче били жиците над автомагистралата, сред които младият водач е трябвало да премине.

„ Честно казано, не ги видях.Мисля, че това беше божествена интервенция. По знамение минах сред тях “, раказа той.

Когато усетил, че колелата се допират до земята, въздъхнал с облекчение.

Двамата му братовчеди, които са на по 30 години, и 77-годишната му баба са били в потрес, само че са невредими.

„ Имаше толкоз доста известия: „ Добра работа “, „ Невероятно приземяване “, „ Справихте се ужасно “, показа той.Хората са му споделили, че „ в действителност е въодушевил авиационната общественост “.

„ Това беше положително образователно прекарване за мен “, заключи героят.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР