18-годишен, отнел противозаконно автомобил и катастрофирал с него след употреба

...
18-годишен, отнел противозаконно автомобил и катастрофирал с него след употреба
Коментари Харесай

Пиян младок заби в мантинела откраднат автомобил

18-годишен, лишил незаконно автомобил и аварирал с него след приложимост на алкохол, беше арестуван от служители на реда от РУ-Крумовград няколко часа след закононарушението.

Лек автомобил "Ауди " с хасковска регистрация липсващ от землището на село Голям Девесил към 12 часа през вчерашния ден. След подадения сигнал и проведените издирвателни дейности служителите на реда задържали причинителя.

По първични данни той съумял да откри аварийни ключове в незаключената кола, отишъл да пазари в прилежащо село и на разклона за село Девесилица аварирал.

Неправоспособният лидер се движил с несъобразена скорост, изгубил надзор над ръководството и се блъснал в мантинела, след което напуснал мястото на произшествието. Три часа по-късно служителите на реда открили водача и при направения тест за алкохол дрегерът отчел 0,77 промила.

Мъжът е арестуван в РУ-Крумовград за период до 24 часа. Образувано е бързо произвеждане за незаконно лишаване на моторно транспортно средство и последвало занемаряване след пътен случай. Работата по случая продължава проверяващ служител на реда, оповестява Канал 3.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР