18-годишен младеж от ромски произход е задържан за блудство и

...
18-годишен младеж от ромски произход е задържан за блудство и
Коментари Харесай

18-годишен блудства с 92-годишна жена и я ограби

18-годишен юноша от ромски генезис е арестуван за блудничество и обир на 92-годишна жена в малкотърновското село Звездец.

Днес административните ръководители на Апелативна и Окръжна прокуратура – Бургас Любомир Петров и Георги Чинев, както шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас старши комисар Радослав Сотиров посетиха старата жена, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Вижте фотоси

Престъплението е осъществено на 16 април. 18-годишният нападател, който е престъпно проявен, само че неосъждан, нахлул в дома на 92-годишната жена, прибрал всичките й пари - общо 76 лв., взел и телефона й, с цел да не може да подаде сигнал против него, и след това блудствал с нея в продължение на повече от половин час.

Извършителят, който е арестуван, е наследник на дамата, която преди се е грижела за болната пенсионерка. Повдигнато му е обвиняване, а Районният съд в Малко Търново му е наложил непрекъсната мярка " задържане под стража ".

По време на срещата с потърпевшата, прокурорите Любомир Петров и Георги Чинев, както и старши комисар Радослав Сотиров увериха старата жена, че досъдебното произвеждане ще завърши в оптимално къс период и обвиненият ще бъде предаден на съд.

Прокурор Петров акцентира, че противодействието на битовата престъпност остава във фокуса на прокуратурата и това не се е трансформирало макар въведеното в страната изключително състояние. Той напомни, че още преди в България да стартира пандемията от Коронавирус -19, по предписание на основния прокурор Иван Гешев, е основана организация по повод активността на прокуратурата по отношение на битката с битовата престъпност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР