18-годишен младеж и дете са пострадали при жестока катастрофа с

...
18-годишен младеж и дете са пострадали при жестока катастрофа с
Коментари Харесай

Две момчета са в болница след челен удар с ТИР

18-годишен юноша и дете са потърпевши при жестока злополука с турски ТИР в Монтанско, оповестиха от пресцентъра на полицията.

Инцидентът е станал към 16 часа през вчерашния ден на пътя от регионалния град към село Добри дол. Току-що взелият брошура З.Н. от видинското село Дреновец карал колата си „ Ауди А3 “, а с него се возело 13-годишно момче.

Момчето изгубило надзор над колата и навлязло в лентата за насрещно придвижване. За неволя в този миг от там се задал товарен автомобил „ Волво “, каран от турския жител С.Ч. /54 г./. Челният удар сред двете транспортни средства бил неминуем.

Двете момчета са с много контузии, само че не животозастрашаващи. Шофьорът е със счупени дясна ръка и ляво бедро. Детето също е със счупено ляво бедро. Пострадалите са настанени за лекуване в ломската болница.

Турският лидер е пробван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът е негативна. Поради контузиите си момчето зад кормилото на колата не е тествано, взета му е кръвна проба. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР