18-годишен канадец решил да смени прическата си и бил на

...
18-годишен канадец решил да смени прическата си и бил на
Коментари Харесай

Най-странната прическа на света! Ето какво се случва, когато те подстриже приятел

18-годишен канадец решил да смени прическата си и бил на половината път до фризьорския салон, когато негов другар му предложил своята помощ. " Защо да харчиш пари, когато може да се подстрижеш вкъщи? " - предложил му приятелят. Но Ману Виас, явно, не знаел, че всичко може и да приключи зле за него.

Приятелите решили да се захванат напълно съществено с казуса. Ману си сложил торба за отпадък вместо забрадка, а " фризьорът " се въоръжил с ножица. Но в случай че начело и в профил съумял да понижи косата отмерено, то със задната част на главата зародил проблем.



" Всеки път той режеше от ден на ден и повече, и когато брат ми пристигна да следи процеса, той безшумно сподели: " Боже мой ". И в този миг и двамата се разсмяха. Но аз бях сериозен и чаках, до момента в който моят другар свърши подстригването ", споделя Ману Виас.



Независимо от обстоятелството, че Ману от дълго време желал да си направи сходна прическа, крайният резултат се оказал меко казано чудноват. Самият млад мъж, обаче, очевидно е удовлетворен от новия си тип. Ману освен не отишъл във фризьорския салон, с цел да му поправят този шедьовър, само че дори разгласил фотография на прическата си в Reddit.



Сега потребителите в интернет се чудят на какво наподобява повече: на пръст с коса или на гъба.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР