18-годишен български студент почина в болница, след като е бил

...
18-годишен български студент почина в болница, след като е бил
Коментари Харесай

Откриха убит българин в Германия

18-годишен български студент умря в болница, откакто е бил атакуван и намушкан с нож на улица в немския град Карлскрон, близо до Инголщад, заяви немския уебсайт merkur.de.

Около 20.45 часа нощес локален гражданин намерил българина, който живеел със фамилията си в Карлскрон, да лежи на основната улица близо до църквата. Младежът е бил намушкан в корема и кървял щедро. Той е превозен в локалната болница, само че макар напъните на лекарите е умрял.

Районът е бил отцепен от полиция и малко по-късно криминалистите са разкрили оръжието на убийството в тревна повърхност. Българският студент е бил намушкан с кухненски нож.

Огледът е траял през цялата нощ, като са употребявани следови кучета. Вдигнат е бил и хеликоптер. С помощта на преводачи се правят разпити. Извършителят на жестокото ликвидиране обаче към момента не е арестуван.

От немската полиция оповестиха, че е допустимо убийството на българския студент да е по расистки подбуди. Властите умоляват всички, които имат информация по случая, да се свържат с полицията или прокуратурата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР