18 години съм бил на страната на правосъдието. Не вярвам

...
18 години съм бил на страната на правосъдието. Не вярвам
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Затворите са една престъпна академия, където ако имаш умения ги доразвиваш

18 години съм бил на страната на правораздаването. Не имам вяра в разкаянието и в корекцията на един незаконен разум. Това демонстрира практиката ми. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев по тематиката за предварителното освобождение на килъра на студента Андрей Монов Джок Полфрийман.
" Затворите са една незаконна академия, където в случай че имаш умения ги доразвиваш. Местата за отнемане от независимост са последните, в които човек може да се поправи ", сподели още той.

" По-добре съдът да има право на избор за ускореното правосъдно произвеждане. Не бива да позволяваме улично правораздаване, поради един частен случай. Имаме единствено един съд и би трябвало да му имаме вяра ", добави някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Не бих определил тематиката като скандал, нямам доверие в тайните теории. Не мисля, че този случай ще измененията връзките ни с Русия ", разкри по тематиката за шпионския скандал Калин Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР