18 години съм бил на страната на правосъдието. Не вярвам

...
18 години съм бил на страната на правосъдието. Не вярвам
Коментари Харесай

Бивш главен секретар на МВР: Не вярвам в разкаянието и в корекцията на един престъпен ум

18 години съм бил на страната на правораздаването. Не имам вяра в разкаянието и в корекцията на един незаконен разум. Това демонстрира практиката ми. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев по тематиката за предварителното освобождение на килъра на студента Андрей Монов Джок Полфрийман.

"Затворите са една незаконна академия, където в случай че имаш умения ги доразвиваш. Местата за отнемане от независимост са последните, в които човек може да се поправи ", сподели още той.

"По-добре съдът да има право на избор за ускореното правосъдно произвеждане. Не бива да позволяваме улично правораздаване, поради един частен случай. Имаме единствено един съд и би трябвало да му имаме вяра ", добави някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

"Не бих определил тематиката като скандал, нямам доверие в тайните теории. Не мисля, че този случай ще измененията връзките ни с Русия ", разкри по тематиката за шпионския скандал Калин Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР