18 645 души гласуваха на предсрочните кметски избори в Благоевград,

...
18 645 души гласуваха на предсрочните кметски избори в Благоевград,
Коментари Харесай

Ако читателите на OFFNews решаваха: Без ДПС и патриоти в парламента |

18 645 души гласоподаваха на предварителните кметски избори в Благоевград, а попълнилите анкетата за вота на 11 юли на уеб страницата ни към този момент гонят 50 000.

Допитването ни несъмнено не е представително. То демонстрира не друго, а партийните желания на нашите читатели, също и мобилизацията на активисти/интернет тролове на няколко от по-маргиналните партии у нас, които изненадващо.

От самото начало на предизборната ни анкета в нея води Демократична България. До момента за обединяването на ДСБ, Зелено Движение и Да, България са гласували 21,39% или 10 514 от читателите ни.

И в случай че този резултат не е по никакъв начин неочакван, поради профила на читателите ни, то второто място на партия Възраждане с 19,12% и 9399 гласа намирисва на партийна готовност на следовниците на Костя Копейкин, както е по-популярен водачът на проруската групировка Костадин Костадинов.

Далеч зад въпросната партия, само че въпреки всичко на трето място в допитването ни се изкачва партията на някогашния трижди премиера Бойко Борисов. ГЕРБ и синята брошка на ревера им Съюз на демократичните сили получават 13,26% (6518 гласа) от читателите ни.

Фаворитът на някои от социолозите за изборите в неделя, ИТН в анкетата ни получават 11,88% (5841 гласа).

Петото място е за " Гражданска платформа Българско лято ". Политическият план на предприемача Васил Божков, който от предходната година битува в Дубай се радва на 9,79%, които са равни на 4813 вота.

Феновете на Българска социалистическа партия измежду читателите на OFFNews очевидно са малко. За Столетница с Корнелия Нинова отпред са гласували 7,87% или 3876.

Над 4-процентната преграда в допитването ни е и " Изправи се! Мутри вън! ". Водената от Мая Манолова коалиция получава 4,95% (2437 гласа).

Националистическото обединяване на Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и Марешки в анкетата ни получава оскъдна поддръжка. Същото важи и за Движение за права и свободи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР