1716 дка булеварди, улици и тротоари във Варна са измити

...
1716 дка булеварди, улици и тротоари във Варна са измити
Коментари Харесай

1716 дка улици и тротоари са измити във Варна през април

1716 дка булеварди, улици и тротоари във Варна са измити през месеца април, оповестиха от бранш "Екологичен надзор " към Община Варна. Целта е понижаване на фините прахови частици и възстановяване качеството на въздуха.

Най-много - 550 декара, са почистени в регион "Младост ". Осемкратно са измити избрани сектори в региона за понижаване на запрашеността на въздуха във връзка и със строителството на бул. "Васил Левски ". 315 дка са почистени в най-големия варненски регион "Приморски ", като двукратно са измити сектори и в двата курортни комплекса "Златни пясъци " и "Св. св. Константин и Елена ". Механично миене е осъществено по всички огромни булеварди - остарялата част на бул. "Васил Левски ", бул. "Цар Освободител ", бул. "Осми Приморски полк " и други.

По 296 дка площи са почистени в регион "Одесос " и в регион "Вл. Варненчик ". Акцията обгръща още 220 дка в регион "Аспарухово " и 37 дка в кметство Звездица. Миенето на улиците във Варна се прави през интервала април - октомври, напомнят още от бранш "Екологичен надзор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР