17 сигнала са регистрирани в ОД на МВР – Пловдив,

...
17 сигнала са регистрирани в ОД на МВР – Пловдив,
Коментари Харесай

Полицията проверява 17 сигнала за купуване на гласове в Пловдив

17 сигнала са регистрирани в ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, свързани с нарушавания на изборния развой и законодателство, като се регистрира динамичност в техния брой, оповестиха от полицията.
Прочетете още
Както TrafficNews писа нова скица за пазаруване на гласове се употребява в Пловдив. В нея се хващат за медиатори редови жители, на които се дават пари за техни близки и познати. При тях номера на бюлетината се пази в загадка, като той ще бъде обявен в деня преди изборите.

От полицията оповестиха още,  че по всички случаи се правят своевременни инспекции от чиновниците, съгласно законовите пълномощия на полицията и с използване на всички способи и начини. Действията се реализират под управлението на прокуратурата. Използваме случая, да благодарим на жителите за проявената интензивност и да напомним, че могат да подават сигнали с сходна устременост на откритата денонощна телефонна линия в ОДМВР - Пловдив - 032/932 248, както и в Министерство на вътрешните работи - на тел.: 02/90 112 98 и на e-mail [email protected]
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР