17 септември 2019 година е денят, в който строителна компания

...
17 септември 2019 година е денят, в който строителна компания
Коментари Харесай

На голям християнски празник: „Конструмакс“ направи първа копка на жилищна сграда „Невен“


17 септември 2019 година е денят, в който строителна компания „ Конструмакс “ тържествено сложи начало на строителството на Жилищна постройка „ Невен “ с първа копка. Церемонията съответства с огромния християнски празник – Денят на Вяра, Надежда, Любов и майка им София.



На откриването участваха тримата шефове на строителна компания " Конструмакс " - господин Димитър Златев, господин Веселин Фъргов и господин Стефан Павлов, чиновници на компанията, притежателите на жилища, посетители и познати, извънредният представител за постройката - компания за недвижими парцели " Купи в България ", както и екипът на „ Солей 06 “, изпълняващ изкопните и довършителните действия по обекта. Бе отслужен водосвет, на който отец Ясен освети 3 камъка, които би трябвало бъдат положени в основите на постройката. Той благослови всички присъстващи и пожела здраве и триумф на хората, ангажирани с реализацията на обекта. По традиция, след направената първа копка, в кофата на багера бе счупена и бутилка шампанско.





Събитието се организира на строителната площадка, където гостите съумяха да се насладят на кетъринг и коктейл, който бе квалифициран от уредниците.



Това е следващият сполучлив план на сторителна компания „ Конструмакс “, който се радва на огромен интерес измежду купувачите на нови жилища още на абстрактен план и към днешна дата е разпродаден съвсем на половина. Освен с отличната локация на постройката (ул. Невен №6), планът впечатлява и с просторни пространства и панормани гледки към града, морето и езерото.



Информация за плана:

 

Жилищна сграда  " Невен "  съчетава в себе си концепцията за един нов, друг и величествен жанр на строителството, в същото време вдъхващ прохлада и разноцветност в един от най-предпочитаните квартали както за живеене, по този начин и за инвестиция в гр. Варна. 



Проектът е с РЗП 9570 кв.м. На тях ще бъдат построени два входа с по осем напълно наземни етажа, партер и едно подземно равнище. Сградата ще разполага с едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни жилища с верни форми, разнородни изложби и просторни пространства. На подземните равнища ще бъдат ситуирани паркоместа и гаражи, а на партерното равнище – търговски пространства, както и жилища с градинки и веранди пред тях. Пред постройката ще бъде построена детска площадка за улеснение както на децата, по този начин и на техните родители. Леката денивелация на терена разрешава морска гледка, разкриваща се от огромна част от жилищата. Строителството на постройката ще бъде изпълнено с най-новите и съвременни технологии, което ще способства за актуалната визия и високото качество при построяването на всеки подробност. Стъпаловидното разположение на етажите разрешава всяка част от постройката да бъде оптимално осветена от слънчевите лъчи. Фасадата ще бъде композиция от HPL, натурален камък и мазилка, с сложена висококачествена външна изолираност - най-малко 10 см, висококачествени тухли и дограма, осигуряващи висока енергийна успеваемост, в същото време в сходство с всички строителни правила и стандарти. Три броя бързи асансьора, разрастващи скорост 1.6 м/сек ,  ще обслужват всички етажи на постройката, в това число и подземните равнища. Общите елементи ще бъдат приключени с гранитогрес и с дизайнерски железен парапет. Входни и гаражни порти - Hörmann, като гаражните ще бъдат с дистанционно управление и светлинна уредба за улеснен авто достъп. Локацията е съобразена с това, от което всеки има потребност – на метри от основен път и от всевъзможен тип връзки. Спокойствието и тишината на региона притеглят всевъзможни хора – без значение от възраст, пол, обществен статус.

 

Повече информация за постройката можете да получите на https://construmax.bg/p-Jilishtna-sgrada-Neven-31.

 

 

* обява

 

 

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР