17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова

...
17-кратният шампион по културизъм Радослав Михайлов подготвя моделката Валери Стефанова
Коментари Харесай

17-кратен шампион по културизъм тренира Мисис България за световен конкурс

17-кратният първенец по културизъм Радослав Михайлов приготвя моделката Валери Стефанова за международния влиятелен конгрес " Мис Юнивърс ”, който ще се организира на 30 юни т.г., в Южна Корея. Нашенката се е подложила на извънредно непоколебим хранителен и подготвителен режим, посредством който стремително е свалила 5 кг., в границите на 14 дни. " Има метод, схваща от работата си и това проличава - съвършена форма, изваяна мускулатура… Когато видиш неговия резултат единственото, което ти остава е да се довериш.

 

Продължавам да слабея, ще показва страната ни на равнище ”, разяснява носителката на влиятелния приз " Мисис България ”, която ще дефилира с обичайната българска носия по време на церемония вечерта. " Тя се оправя чудесно. Нашата концепция е за фитнес визия, която обаче не краде от женствеността. Във времето съм упражнявал стотици модели - Валери е от дребното, които не се отхвърлят.

 

Потърси ме сега, в който изгуби форма. С верните извършения - постигнахме мечтаното ”, споделя Михайлов, който е кадър на една от най-големите фитнес вериги у нас. За Корея брюнетката, която заработва като юрист в Лондон, отпътува на следващия ден - 22 юни. Преди конкуренцията подготовката й ще продължи зад граница.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР