17-ият кръг във Формула 1 на пистата Сузука в Япония

...
17-ият кръг във Формула 1 на пистата Сузука в Япония
Коментари Харесай

Какво е Формула 1 за японците?

17-ият кръг във Формула 1 на пистата " Сузука " в Япония следва през уикенда 11-13 октомври.

" След това, което стана в Сочи, Ферари ще бъдат в центъра на вниманието, централна тематика са връзките сред Льоклер и Фетел, както и сред Биното и двамата му водачи. Това сигурно ще бъде една от главните тематики. Времето също може да бъде главен фактор, може да е положително време, само че може и на е неприятно, защото се чака ураган да премине през страната, чака ни много под напрежение уикенд ", стартира изявлението си инж. Иван Тенчев в предаването " Формула 1 Токшоу ".

" Японците направиха много забавни трасета, водачите обичат да карат на " Сузука ", на " Фуджи " също нямаше недоволства. Хонда участват от 60-те години във Формула 1, Макларън-хонда комбинацията, имат и много надарени водачи, които не са реализирали кой знае какъв брой неща, само че постоянно са били запаметяващи се ", сподели Мико Телалов.

" Част от публиката обожава пилотити, атмосферата и посрещането в Япония е много по-различно по отношение на другите страни, които посрещат кервана. Ентусиазмът съпътства японското съревнование, най-големите триумфи на Хонда пристигнаха с Уилямс. Сузука е една от старите писти във Формула 1 от 1962 година, а Фуджи беше план на Тойота, до момента в който Сузука е строена от Хонда. Фуджи е по-близо до Токио, японците са доста дисциплинирани хора, отдадени на Формула 1, прочувствени са. Едно изявление с Кобаяши си припомням, само че той изясни доста подборно доста неща, подготовката им като водачи е много по-различно от европейската. Английският език също е проблем ", сподели още инж. Тенчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР