17-годишно момиче е починало внезапно снощи в София. Нещастният случай

...
17-годишно момиче е починало внезапно снощи в София. Нещастният случай
Коментари Харесай

17-годишно момиче почина внезапно в столично училище


17-годишно момиче е умряло ненадейно нощес в София. Нещастният случай станал към 19:00 часа в столичното 96-то учебно заведение "Лев Толстой " в ж.к. "Люлин ", заяви Българска национална телевизия.

По авансово информация, на ученичката ѝ прилошало и тя припаднала. На място дошъл екип на Спешна помощ и полицията. Дошлите на място парамедици единствено са установили гибелта на момичето. По първични данни става дума за трагичен случай, няма следи от принуждение, потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Приятели на момичето упрекват екипа на Бърза помощ, че е просрочен.

„ Дойде едно момиче и сподели: „ Момиче припадна! “. Отидох, момичето беше седнало, придържаха го и го пръскаха с вода – описа Василев. – Вече се бяха обадили няколко пъти на 112 за кола за спешна помощ, тя пристигна може би след 10 – 15 минути. Но майката пристигна преди колата за спешна помощ и се опита да го свести. Обаче... просто бях очевидец по какъв начин детето угасна... в ръцете на майка си “.

„ В 20:09 ч. получаваме сигнал по системата 112 за припаднало 17-годишно момиче. Веднага, на първата минута, потегля колата за спешна помощ и в 20:20 ч. е на мястото на случая. За голямо наше страдание заварваме момичето умряло “, сподели представителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Малко след 21 ч. лекарите са извикани още веднъж поради тежка нервна рецесия на майката, добави говорителката. Екипът идва за 12 минути.

„ За страдание, гневни хора посрещат колата за спешна помощ, стартират да ритат по нея, да блъскат по колата – тя просто не е била позволена до страдащата майка “, добави Сунгарска.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР