17-годишният ученик Ставри Стоянов от Поморие, който бе наръган с

...
17-годишният ученик Ставри Стоянов от Поморие, който бе наръган с
Коментари Харесай

Страшни СНИМКИ на наръгания от агресивен ром 17-годишен Ставри: Крещеше, че ще ме довърши, ако не му дам телефона си!

17-годишният възпитаник Ставри Стоянов от Поморие, който бе наръган с нож в гърба от нападателен ром, опитал се да го обере, проговори, оповестява Флагман.БГ.

Ставри в чочента е в отделението по Хирургия на УМБАЛ Бургас, където младежът лекува раните си. За благополучие животът му е вън от заплаха. Това е цяло знамение, тъй като дълбоката рана е на милиметри от гръбначния дирек и за една численост ученикът щеше да остане неработоспособен за цялостен живот поради граблив ром.

„ На 2 юни, към 23 ч., се прибирах към у дома. Бях си пуснал музика от телефона със слушалките и пишех с другари, когато в региона на бл. 25 внезапно усетих остра болежка в гърба. Буквално цялата ми лява страна изтръпна в границите на секунди и инстинктивно се обърнах обратно да погледна нападателя си. На няколко метра от мен стоеше висок и слаб ром с нож в ръка, който ми крещеше, че ще ме довърши, в случай че не му дам телефона си “ , спомня си младежът, който е унищожен след нападението.

От разговорлив юноша се е трансформирал в свито момче, което се опасява нещо неприятно да не му се случи. До него в този миг с изключение на фамилията му са и най-близките му другари, които го поддържат и му вдъхват кураж.

Според Ставри откакто почнал да кърви мощно ромът осъзнал какво се случва и побягнал в незнайна посока, оставяйки момчето да се гърчи на земята.

Състоянието на 17-годишния Ставри обаче почнало доста бързо да се утежнява от тежката кръвозагуба. Едва стъпвайки, съвсем лазешком той се насочил към основната улица на града – „ Княз Борис I”, където се надявал да види кола, която да го откара до болничното заведение в Поморие.

За благополучие такава имало – младо момче и момиче качили на автомобила си ранения Ставри и го завели непосредствено в незабавното в морския град. От там той е трансфериран към УМБАЛ-Бургас, защото раната е изгубил доста кръв и животът му е бил в заплаха.

„ Тези хора избавиха живота ми, желая да им благодаря най-сърдечно “ , сподели Ставри.

Приятелите на поморийския младеж разкриха, че към този момент са разбрали кой го е нападнал - рецидивист с богато престъпно досие, изпечен нарушител.

„ Това е ром, апаш и наркоман. Той е 2 години по-голям от нас. Прякорът му е Сапуна, тъй като татко му продава сапуни! Надяваме се на заслужено правораздаване, тъй като този човек заслужава затвор. Едва не умъртви приятеля ни! “ , обясниха съучениците на потърпевшото момче.

Раната на гърба на младежа е сериозна – дълбока е към 3 сантиметра и е извънредно близо до левия бъбрек.


С алената линия - мястото, където е проникнал ножът. С бледото алено очертание е гръбнакът на 17-годишния помориец

За благополучие ножът не е съумял да засегне нито органа, нито гръбначния дирек на Ставри. В момента той е в болница, тъй като лекарите изкуствено поддържат раната отворена, с цел да не стартират тъканите във вътрешността да гноясват, изясни на собствен ред бащата на момчето Щериан.

„ Благодарен съм на всички, помогнали да спасят единственото ми момче! Благодаря и на полицията за бързата реакция; съумели са да задържат причинителя до края на вечерта. Но въпросът в този момент е какво обвиняване ще му се повдигне и дали въобще ще се задействат институциите “ , сподели още бащата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР