17-годишният тийнейджър Редмънд Джерард донесе първия златен медал за САЩ

...
17-годишният тийнейджър Редмънд Джерард донесе първия златен медал за САЩ
Коментари Харесай

17-годишен олимпиец се успа и си изгуби якето, но спечели златото

17-годишният младеж Редмънд Джерард донесе първия златен орден за Съединени американски щати на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг, откакто завоюва дисциплината слоупстайл в сноуборда.

Това е втора поредна олимпиада, на която Съединени американски щати печелят първия си орден от надпреварата по сноуборд слоупстайл, само че Джерард извървя собствен личен път до оценката.

В деня на надпреварата, за който се допуска, че се е готвил през целия си къс живот, се постанова неговият съквартирант Кайл Мак да го разсъни, тъй като Джерард се успива, откакто предната вечер гледал сериали по Netflix на телефона си, написа profit.bg.

След като е измъкнат от леглото от Мак, Джерард се оказва, че не може да откри якето си и се постанова да вземе назаем за надпреварата това на своя съквартирант.

В последна сметка, Джерард съумява да стигне в точния момент. Въпреки че започва финален в последния рън, точно това втурване му носи златния орден поради изобретателния му метод към трасето.

Въодушевлението обаче не стопира дотук. След като еуфорията от успеха настава, Джерард е уловен от камерите да изрича нецензурни думи в насладата си, а от малкия екран не съумяват да го цензурират, макар че надпреварата се излъчва със закъснение.

Семейството на Джерард наподобява е имало също толкоз въодушевяваща и необикновена заран. На конференцията след надпреварата Джерард съобщи: “Бих споделил, че се забавляват много ”.

“Получих известие в Snapchat тази заран в 8:30 часа, до момента в който се качвах на рейса за надпреварата. Роднините ми ме осведомиха, че пият бири на път за планината. Така че бих споделил, че си изкарват добре
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР