17-годишният Стивън Милчев донесе първи успех за Миньор за 2018

...
17-годишният Стивън Милчев донесе първи успех за Миньор за 2018
Коментари Харесай

Първа победа за Миньор и нов треньор в щаба

17-годишният Стивън Милчев донесе първи триумф за Миньор за 2018 година. Възпитаниците на Николай Тодоров се постановиха с 3:2 над Славия U19 на един от терените в столичния кв. „ Овча купел “. Милчев се възползва от отлична асистенция на Майк Кръстев в 77-та минута и прати топката в горния десен ъгъл.

През първата част Миньор излезе с много пробен състав, като в игра се появиха куп футболисти, пристигнали на проби. В 12-та минута „ белите “ излязоха напред в резултата с попадение на Филип Кръстев. Само 4 минути по-късно Денислав Балев възвърне равенството, изкочил самичък против вратаря на Славия Иво Василев. До почивката двата тима си размениха по още едно попадение. Първо Антон Атанасов се разписа за Миньор в 39-та минута, а малко преди паузата Христо Иванов изравни с прекрасен удар от 25 метра.

През втората част в редиците на „ чуковете “ влязоха по-опитните футболисти и перничани натиснаха крепко.

Победата на „ жълто-черните “ можеше да е по-убедителна, само че на два пъти гредите помогнаха на домакините след удари на Божидар Атанасов и Милчев. Чисти положения пропуснаха Кристиян Слишков на два пъти и Лъчезар Георгиев. Междувременно към треньорския щаб на Миньор се причисли Георги Станков. Специалистът е наследник на легендата на ЦСКА Боби Станков и ще бъде асистент на Кайзера дружно с Тони Евтимов и Емил Варадинов.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР