17-годишният кърджалиец Тунджай Ердинч е погрешка при кюрдско-арабска вендета. Наетите

...
17-годишният кърджалиец Тунджай Ердинч е погрешка при кюрдско-арабска вендета. Наетите
Коментари Харесай

ВЕРСИЯ: 17-годишният Тунджай от Кърджали е убит по погрешка в Копенхаген

17-годишният кърджалиец Тунджай Ердинч е простъпка при кюрдско-арабска вендета. Наетите за кръвното възмездие двама убийци трябвало да гръмнат Омар - притежателя на бръснарския салон в Копенхаген, само че простреляли смъртоносно чирака му от България.

Това е новата версия за убийството на кърджалиеца в датската столица, коментирана измежду нашенците, живеещи в и Швеция, написа " Родопи24 ".

Един от гурбетчиите ни има другар в предградието Розенгорд в Малмьо, което е наричано " гетото ". Именно там живеела семейството, която поръчала ликвидирането на Омар - притежателя на бръснарския салон.
свързани новини26234на 04.12.2021
" Тук живеят доста иракски кюрди и араби. Човек от семейството кюрди с арабска кръв е бил преди година-две и в този момент това семейство е наело убийци. В гетото приказват, че Омар Ямук - притежателят на бръснарницата, е потвърдено заплетен в убийството на техния родственик. По това време Омар живеел в Швеция и след нещастието се е преместил трайно в Дания. Преди години пък Омар е живял и в Турция, където научил турски, на който език говорел и с кърджалиеца ", описа нашенецът зад граница.

" Официалната информация за такива кръвопролития е доста нищожна и в Дания, и в Швеция. Истината е, че и двете страни към този момент не са това, което бяха преди 20-30 години и към този момент не са безвредни територии, каквито бяха ", съобщи още нашенецът.

Основната работна версия на проверяващите убийството на кърджалийския младеж в Копенхаген е гангстерско почистване на сметки. Полицията в датската столица търси информатори в средите на подземния свят и рокерските групи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР