17-годишният Иван Семков - син на застреляния преди 6 години

...
17-годишният Иван Семков - син на застреляния преди 6 години
Коментари Харесай

17-годишният син на застрелян бизнесмен е една от жертвите край Литаково

17-годишният Иван Семков - наследник на убития преди 6 години ботевградски предприемач Семко Семков, е единият от двамата младежи, които починаха рано тази заран при челния конфликт сред джип и рейс с служащи край ботевградското село Литаково, заяви локалният уебсайт Балканец.

 Ботевградски предприемач беше убит (снимки) Виж още

Иван, който е възпитаник в ПМГ " Акад. проф. доктор Асен Златаров " в Ботевград, и приятелят му Мирослав са пътували в джипа с румънска регистрация. И двамата са починали на място. Полицията към момента проверява кой от двамата младежи е бил зад кормилото, защото съграждани на Иван от Ботевград споделят, че момчето постоянно е карало, въпреки да няма удостоверение за правоуправление.

Трима от потърпевшите бяха признати в незабавното поделение на столичната болница " Св. Анна " - две дами на 54 година и мъж на 64, който е и водач на авариралия рейс. Въпреки напъните на лекарите обаче към обяд.

Бащата на 17-годишния Иван - Семко Семков, бе убит пред дома си с 5 патрона на 20 август 2014 година Тялото на предприемача бе намерено от надзирател на прилежащ градеж. Семков управляваше над 15 компании, имаше присъединяване в три сдружения, бе и в управата на футболен клуб " Балкан Ботевград ", държаше на концесия и ловното стопанство и гората в Литаково.

По време на разстрела брачната половинка му Валя и двете им деца - Памела и Иван, не бяха в фамилната къща.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР