17-годишният български юношески национал Бреслав Боруков спечели дузпа в мача

...
17-годишният български юношески национал Бреслав Боруков спечели дузпа в мача
Коментари Харесай

Преслав Боруков спечели дузпа за Шефилд Уензди при победа над Лийдс

17-годишният български младежки национал Бреслав Боруков завоюва дузпа в мача на дублиращия тим до 23 години на Шефилд Уензди против връстниците им от Лийдс, приключил 2:1. Шефилд реализира трета поредна победа и дръпна с 9 точки пред 2-ия в класирането Нотингам.

Чешкият национал Даниел Пудил даде задатък на отбора на Уензди още в 3-ата минута, само че в 16-ата гостите изравниха от дузпа. Още до почивката Пудил центрира към Боруков, чийто удар с глава мина на сантиметри в страни. В началото на второто полувреме Боруков завоюва дузпа, откакто беше повален от Пол Маккей. Мат Пени обаче пропусна дузпата. Но това не се оказа съдбовно за успеха, откакто в 89-ата минута домакините получиха нова дузпа, този път осъществена от Стобс.

За Лийдс U23 не игра другият български нападател Кун Теменужков. Той беше пратен при 18-годишните, които играха за Купата на страната, само че изгубиха от Лийдс с 0:1. Теменужков имаше няколко положителни благоприятни условия за гол, включително и опит за задна ножица, само че не съумя да вкара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР