17-годишният Асен Маринов, който скочи от третия етаж на дома

...
17-годишният Асен Маринов, който скочи от третия етаж на дома
Коментари Харесай

Разкриха какво се случва с момчето, което скочи от третия етаж на дом в Роман

17-годишният Асен Маринов, който скочи от третия етаж на дома за деца с увреждания в Роман, продължава да е в кома и в сериозно положение в болница в Плевен. Това разкри шефът на дома Роза Петрова по Нова Тв.

Както писахме, Асен, който живее в Комплекса за обществени услуги за деца с увреждания в Роман, е глухоням. Той живее в комплекса, а през вчерашния ден е полетял от прозореца на тоалетна.

„ Асен споделяше добре с другите деца, държанието му въобще не показваше, че може да направи такова нещо. Останалите деца не са обезпокоени, защото не са видяли какво се  е случило и това ги е предпазило. Те знаят, че Валентин е в болница, само че не бих споделила, че са обезпокоени ”, съобщи възпитателка от вкъщи.

Служителка на дома, която е почиствала тоалетните, преди Асен да скочи, пък добави: „ Сутринта ми даваше препаратите за разчистване, подаде ми и метлата. Както постоянно бе спокоен и учтив. Когато, обаче отидох за миг да извадя прането, той е скочил. Нямам пояснение за какво го е направил. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР