17-годишната възпитаничка на ГПАЕ Гео Милев Теодора Мудева е новата

...
17-годишната възпитаничка на ГПАЕ Гео Милев Теодора Мудева е новата
Коментари Харесай

Прелестната Теодора Мудева е новата Кралица на Бургас

17-годишната възпитаничка на ГПАЕ " Гео Милев " Теодора Мудева е новата " Кралица на Бургас ". Тя плени жури и аудитория в провелия се в неделя конкурс за хубост в морския град. Нейни подгласнички станаха 19-годишната Джесика Гюмишева и 17-додишната Джулия Мицова - надлежно на 2-ро и 3-то място.

С лентата  " Лице на публиката " се окичи Мариела Калоянова от Френската гимназия в Бургас. 

Конкурсът " Кралица на Бургас "  се организира в препълнената зала на Летния спектакъл. Водещ бе Руслан Мъйнов, а аудитория и жури имаха опцията да се насладят освен на хубостта на участничките, само че и на две впечатляващи шоу стратегии.

За положителното въодушевление на гостите сред част от турове пък се погрижи очарователната Нелитa, която направи промоция на най-новата си ария Can`t hide.

Сред журито се бяха собственичката на МА Интерсаунд и лицензиант на състезанието Мис България, госпожа Ирина Папазова, филмовият продуцент Джанфранко Пиерантони, Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова, шефът на спортното учебно заведение в Бургас господин Димитър Костов и други

Събитието мина със съдействието на община Бургас, а финалистката ще показва града на националната конкуренция МИС БЪЛГАРИЯ 2018г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР