17-годишната климатична активистка Грета Тунберг приключи със знаковите си училищни

...
17-годишната климатична активистка Грета Тунберг приключи със знаковите си училищни
Коментари Харесай

Грета Тунберг призова за край на стачките за климата заради коронавируса

17-годишната климатична активистка Грета Тунберг завърши със знаковите си учебни климатични митинги, които й осигуриха интернационална популярност.

В обява в обществените медии тя насърчи многочислените си почитатели да послушат медицинските експерти, да „ се обединят зад науката “ и заобикалят огромните събирания на хора, с цел да „ изравнят кривата “ и да спрат разпространяването на ковид, написа Канал3.бг.

„ Ние, младежите, сме най-слабо наранени от този вирус, само че е от значително значение да действаме солидарно с най-уязвимите и да действаме в полза на нашето общо общество “, написа Тунберг, призовавайки последователитет й да „ поддържат броя си невисок, само че настроението - високо ”.

Грета Тунберг стачкува всеки петък от август 2018 година, с няколко изключения. Движението, което тя оглавяваше, бързо се разрасна и събра голямо голям брой по целия свят.

По-рано тази седмица обаче Тунберг анулира идната си стачка в петък по „ фамилни аргументи “.

Сега младежът деятел разгласи пауза в протестните действия поради епидемията от ковид. Вместо това тя прикани почитателите си да намерят нови способи за повишение на осведомеността си за климатичната рецесия, като да вземем за пример пускане на цифрова версия на стачката. Като направи фотография с афиш за стачка и употребява подобаващ хаштег, всеки може да се причисли към действието по климата, без да има риск от разпространяване на инфекцията, написа Тунберг. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 5 минути) Рейтинг: 23162 | Одобрение: 4532 Марш на учебно заведение запъртък подобен! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР