17-годишната екоактивистка Грета Тунберг заяви, че запазена марка ще предпазва

...
17-годишната екоактивистка Грета Тунберг заяви, че запазена марка ще предпазва
Коментари Харесай

Грета Тунберг взема мерки, за да се предпази от търговски злоупотреби

17-годишната екоактивистка Грета Тунберг съобщи, че запазена марка ще " защищава придвижването и името ѝ " от потреблението им с комерсиална цел. Тунберг сътвори фондация, за да има бистрота във връзка с финансирането на придвижването, съобщи БГНЕС.
Тийнейджърката се стреми трансформира в запазена марка името си и името на акцията " Петъци за бъдеще " - ход, целящ " отбрана на придвижването и неговите действия ", написа тя в Instagram.
В обявата си в платформата за шерване на фотоси Тунберг сподели, че тя и съидейниците ѝ нямат " безусловно никакви ползи към комерсиалните марки, само че за жалост това би трябвало да се направи ". Тунберг съобщи, че запазената марка е нужна, защото нейното име и името на придвижването " непрекъснато се употребяват за търговски цели без каквото и да било единодушие ".
" Това се случва да вземем за пример в маркетинга, продажбата на артикули и хората, които събират пари от мое име или от името на придвижването ", написа тя.
" Петъци за бъдеще " е световно придвижване, учредено от мен. То принадлежи на всеки, който взе участие в него, на първо място на младежите. То може - и би трябвало - да не се употребява за самостоятелни или търговски цели ", добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР