17-годишната Екатерина Стоянова Георгиева, която бе обявена за общодържавно издирване

...
17-годишната Екатерина Стоянова Георгиева, която бе обявена за общодържавно издирване
Коментари Харесай

Извънредно! Отвличането на 17-годишната заради ...

17-годишната Екатерина Стоянова Георгиева, която бе оповестена за общодържавно търсене по молба на майката си, е била сграбчена от улицата измежду бял ден от трима мургави младежи, които я напъхали в автомобил и отпрашили в незнайна посока. Това заяви пред „ Монитор ” кметът на Писарево Ахмед Мустафов.

Високата 160 см русокоса и синеока госпожица е в неопределеност от 6 януари. Екатерина учила допреди няколко години в локалното учебно заведение, след това сякаш отишла в Горна Оряховица. Родителите й са от племето на ромите – калайджии, пристигнали в Писарево от ямболските села. „ Много свестни хора са, работят, с никого не се карат, най-голямата им щерка се омъжи и има към този момент две деца. Екатерина е хубаво, бяло момиче, интелигентно… Дано не й се е случило нещо неприятно! “, настоя в диалога селският властник.

Информирани източници обаче настояват, че преди две години тийнейджърката била дадена за брачна половинка на калайджия от община Твърдица, роднините му платили бабахак от над 40 000 лева След време обаче двата рода се изпокарали и родителите на Катя си я прибрали назад. Предполага се, че „ отвличането “ е станало със единодушието на момичето, което след три месеца ще навърши пълноправие. От прокуратурата са образували досъдебно произвеждане откакто оповестената за търсене не е била открита на адреса на досегашния си съжител, с който нямат подписан цивилен брак. От районно управление (на МВР) „ Полиция “- Сливен молят в случай че някой има информация за местоположението на момичето да се свърже с най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи или на телефон 112.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР