17-годишната Ая Борчева от Перник, която през тази година се

...
17-годишната Ая Борчева от Перник, която през тази година се
Коментари Харесай

17-годишната щерка на пернишки крими бос пръска сексапил на Неа Перамос

17-годишната Ая Борчева от Перник, която през тази година се закичи с купата „ Lady Bulgaria “ 2019, пръска съблазън по плажовете на гръцкия курорт Неа Перамос.

Тийнейджърката, която към момента не е приключила учебно заведение, показа със своите почитатели в Инстаграм няколко фрагмента, на които демонстрира атлетични форми.



Снимките са направени на два от най-известните бийч питейни заведения Парадайз и Пепони, където сега е пренаселено от българи, най-много софиянки и пловдивчани, написа уеб страницата trafficnews.bg.

Припомняме, че Ая Борчева завоюва първо място от 150 кандидатки на благотворителния конкурс за хубост „ Lady Bulgaria “ 2019.

17-годишната ученичка към този момент има опит с дефилирането и това не е първата й победа.



Преди време тя е била отличник на още няколко сходни надпревари. А на една от следващите й победи, този път на „ Кралица на пролетта “ 2018 организаторката Габриела Попова, по-известна като мис силикон, предсказа триумф на Ая в българския шоубизнес.



Баща на Ая е известният в престъпните среди Васил Борчев, който има богат опит с автокражби, рекет и наркоразпространение. Той е прочут с престъпното си досие и непрекъснатите гонки с полицията.

По-известният с прякора си „ Борчо “ избяга дружно със брачната половинка си през февруари 2009. Няколко години откакто бе разгласен за търсене, той самичък се съобщи на полицията и беше оневинен по всички повдигнати обвинявания, акцентира още уеб сайтът trafficnews.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР